Back Forum New

GM tolong ID kene Scam

Gm ID saya Afiiq58 di scam..... Dia masuk memalui facebook saya lepas tu dia naik taraf ke MMOG... dia pkai email dia... so saya boleh masuk saja ID saya tapi saya xboleh tukar password camna niee????????? tolong!!! Petir III saya ada dlm tu... Rugi laa saya!!!!!!!!!!!!!!!!! GRRRRRR
Favor Share

scam ke hack? scam = tipu           hack = godam (betul ke ni aku eja?)

TOP

Pemain yang dihormati,

Kami sememangnya tidak bertanggungjawab keatas mana-mana kes kecuria akaun mahu pun kecurian barangan atau sehubung dengannya, ini kerana pemain telahpun dinasihatkan dahulu pada awal permainan agar tidak tertipu dengan mana-mana helah pemain yang mempunyai niat yang tidak baik terhadap anda. jadi kejadian sedemikian kami tidak dapat menggantikan apa-apa barangan, tetapi kami tetap akan menjalankan siasatan terhadap pemain yang melakukan kesalahan menipu dan menyenarai hitamkan sekiranya pemain tersebut didapati bersalah.

TOP

tolong la GM id aq lvl 37 dah kene scam. dah email x leh bkk dah x ingat psswrd email tu. tolong bgi blik aq punya psswrd GM. nama dlm boomz aq ialah LaZyChiBy. kalo blh tolong antar psswrd kat id nama Matsutomo. nie email Matsutomo> epol_hotz@yahoo.com                        
Email LaZyChiBy plak > alias_mohdzaki97@yahoo.com

TOP

sape ade id nak pilot...

TOP

Back Forum

MMOG.asia Forum